Typiskt

Jag köpte Guitar Hero III till PS3 idag. Kände mig som en glad människa när jag var på väg hem. När jag hade uppdaterat systemet och körde igång blev jag en ännu gladare människa. Bra låtar och ett bra spel. Jag hann dock inte njuta till fullo eftersom konsolen oförklarligen dog efter ungefär en timmes spelande. Det lät som om någonting gick sönder i spelet, bilden frös och ingenting fungerade, ingenting förutom strömbrytaren på baksidan.

There was but one option: cut the power. So I did. Nu läser spelet inga skivor alls, inte PS, inte PS2, inte PS3 och inte DVD/CD... Jag har tagit mig friheten att kolla runt lite på olika forum på Playstations hemsida och hittat att det är flera som har haft exakt samma problem. Så imorgon ska jag försöka fixa problemet genom att 1) få spelet utbytt mot en helt ny konsol, eller 2) få konsolen ivägskickad på reparation.

Det är typiskt att sånt här alltid ska hända mig. Jag har haft spelet i 17 dagar, och redan visar det sig att det ska vara problem. Ingenting jag har kan hålla sig problemfritt. Alltid ska det vara någonting. Datorn hakar upp sig eller går ur spel oförklarligt. Mobilen spökar genom att inte lyda mig. iPoden lyssnar inte på mig när jag ska stänga av den. TV:n knäpper jättehögt och spelar högre ljud när det är reklam...

Anywho... på lördag ska jag på "introduktionsmöte" på G4S, så det ser verkligen ut som att jag kommer få jobb där. Mina misstankar förstärks ytterligare av att jag fick ett mail av dem där det stod att "detta mail skickas till de som kommer att anställas hos G4S på avdelningen Rond & Ryck" eller nåt liknande. Intressant. I'll keep you posted.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign|Dessan