Back in business

Idag återinvigdes den gamla traditionen som har legat i ide ett par år nu. Jag talar naturligtvis om inlinesåkningen med "gänget". Tyvärr så kan inte alla i det gamla gänget vara med, Eddie bor ju i Staterna nu. Skulle vara idealiskt med alla originalmedlemmar. Men vi var i alla fall fyra stycken som lirade idag.

Det kändes lite ringrostigt i början, så klart, men efter ett tag kom man in i det och det kändes riktigt bra. Spelet flöt på och hybrisen började smyga sig på. Man försöker sig på mer våghalsiga manövrar, som man vet att man egentligen borde låta bli såhär på första försöket på flera år. Men, som jag skrev, hybrisen kom och växte till sig.

Jag tänkte "Det här går ju skitbra, jag behöver inga knäskydd!". Så var situationen ett tag. När jag sedan hamnade i närkontakt med en av fienderna åkte vi omkull och jag skrapade knät. "Ääääh", tänkte jag och fortsatte - det är bara ett köttsår. Lite senare drog jag i backen en gång till och skrapade samma knä, lite mer och lite djupare och större. "Knäskydd på", tänkte jag.

Efter det beslutet drog jag omkull ytterligare ett par gånger, men jag bar de underbart fula knäskydden som skyddade mig mot den ondskefulla och oförlåtande asfaltens intentioner.

Summa sumarum säger att det var äckligt kul att vara tillbaka igen, och att vi kommer lira fler gånger - helst under hela sommaren. Hur det de facto blir får tiden utvisa, planer är ju trots allt bara just planer.

Kommentarer
Postat av: Fia

Det märks att inlines/longboardsäsongen är igång, alla har massa såriga knän och armbågar ;) Snacka om sommarkänsla! Hoppas du klarar dig undan skador :)

2008-05-14 @ 13:18:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign|Dessan