Dagens

Som alla trogna läsare vet så hatar jag när folk skriver om vad de har haft på sig under dagen, och än mer hatar jag när folk skriver vad de har haft på sig när de tränat. Därför, i ren protest, tänker jag göra detsamma. Några saker som är viktiga att ha i åtanke, dock, när du läser detta är:

 - Jag är inte seriös... det skulle aldrig falla mig in att göra något liknande på ett seriöst sätt.
 - Jag tar stort avstånd från allt som har att göra med modebloggande

Så... då får jag stolt, för första och sista gången, presentera dagens träningsoutfit(s).
På dagens första träningspass bar jag dessa underbara plagg. Kronans alleles klanderfria, gröna korttröja - som dessutom är för liten. Till det, ett par svarta träningsbyxor i nylon från Stadium. Vad de kostade har jag ingen aning om, och helt ärligt bryr jag mig inte. Jag har dem och that's it. Utöver det som framkommer på bilden bar jag även ett par svarta strumpor, okänt varifrån de kommer, och ett par joggingskor. Jättebra skor, verkligen... jag älskar dem. De köptes i Östhammar, om någon vet vart det ligger, och kostade en tusenlapp. Skitbra skor. Under allt bar jag till sist ett par blåa kalsonger. So now you know.
På dagens andra träningspass, löpningen, bar jag i stort sett samma sak. Skillnaden ligger i att jag nu bar ett par svarta shorts med silvergrå stripes på sidan. Jättegamla shorts och jag bryr mig inte det minsta om det.

Detta var enda gången någonsin jag kommer lägga upp liknande inlägg. Förmodligen har jag rätt också, så att jag inte bara spyr ut tomma ord på dig. Skulle jag mot all förmodan göra något liknande igen så ursäktar jag mig på förhand. Jag föraktar mig själv för det jag har gjort, jag är en dålig människa, jag förtjänar inte att leva eller att ha det så bra som jag har. Jag förtjänar inte det och inte det eller det... bla bla bla. You get the point.

Så, till sist, har du några synpunkter är du mer än välkommen att framföra dem till mig. Har du något korkat och oigenomtänkt kan du hellre vända dig till någon som ligger på samma intellektuella nivå så jag slipper bry mig. Att vara elak mot mig fungerar inte - det är som att kasta grus på en gorilla: jättedumt. Det slösar på din energi och till skillnad från gorillan har inte jag för avsikt att döda dig. I simply don't care, och risken - om jag skulle bry mig - är att du blir så överkörd att det bara är synd om dig.

Alla ni andra, som är kloka och snälla, ni behöver inte bry er om föregående stycke. Men det förstår ni såklart!


Kommentarer
Postat av: Brewitza

T-shirten var för liten and you liked it! vad var det för märke på stripes shortsen?

2008-05-11 @ 23:32:28
Postat av: Micke

Shit... så klantigt av mig. Det märks att jag inte brukar göra sådant... Shortsen och långbyxorna var från SOC - inget höjdarmärke, men det passar min ekonomi!

Självfallet gillar jag den "för lilla" tröjan. Who doesn't?

2008-05-12 @ 22:45:27
Postat av: Fia

Jag åkte skidor iklädd min fältskjorta, sköööönt!

2008-05-14 @ 13:20:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign|Dessan