Klart

Det är bestämt. Allt är klappat och klart. Bokningen är betald. Det är bara att vänta, för den som väntar på något gott... Det var länge sedan jag hade så höga förhoppningar, länge sedan jag kände mig så nervös. Det känns rätt. Det kan nog bli mitt livs hittills bästa bussresa.

Jag har förresten fått höra att insekt heter "kuse" på norrländska. Jösses vilka missförstånd det kan leda till om jag som "08" skulle komma dit.

Vi står i en hage, med hästar, jag och en norrlänning. En häst kommer fram, samtidigt som den infödde tittar på marken och säger "spark ihjäl kusen" till mig. Jaha, tänker jag och börjar sparka på hästen. Han brister ut i panik och tar ner mig på marken. Det slutar med att jag hamnar i fängelse för djurplågeri. Bara för en dialektmiss. Värt det?

Jag längtar till om tre veckor. Något grymt.

Kommentarer
Postat av: Bella

Helt klart att dom gör, tror jag kommer gömma mig från det där lilla landet några år till, eller, för alltid..Har förövrigt följt din blogg ett år nu ungefär haha! Tyst som en mus..Stackars häst..

2009-08-21 @ 01:19:01
URL: http://buus.blogg.se/
Postat av: Lisen

sa du gor alltid allt som folk ber dig om? :p haha ...

2009-08-21 @ 01:21:48
URL: http://anderssonlisen.blogg.se/
Postat av: Bella

Jaa, Jantelags sverige funkar bara inte..

Same here, jävla smygare! Har haft min blogg ett tag men rensar jämt.. Läser i stort sätt bara din blogg, är väl den enda som har lite vettigt mellan raderna! ;)

2009-08-21 @ 23:51:13
URL: http://buus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign|Dessan