Downhill

Har du sett det senaste tjafset om Tiger Woods? Inte bara var han med i en trafikolycka för ett par veckor sedan, nu har han dessutom varit otrogen mot sin tjej. Det här har rört upp ett oerhört rabalder världen över, och jag undrar bara spontant varför.

Här har vi en mångmiljonär, världens rikaste idrottsman, en helyllekille, han är riktigt hyvens helt enkelt. Och så går han och gör något sådant? Hur kan man? Vad är det för en äcklig råtta egentligen?

Eller inte. Visserligen är det lågt att vara otrogen, men det som jag reagerar på, som gör mig upprörd, är de enorma proportioner det har tagit. Att löpsedlar världen över lockar med rubriker som "Älskarinnans hemliga SMS" och så vidare är bara äckligt.

Någon måtta måste det väl ändå få vara på nyhetsflödet? Har mediamogulerna verkligen inget bättre för sig? Har folk verkligen inget vettigare för sig än att läsa detta skvaller? Förstår inte folk att enda sättet att bli av med denna typ av "nyheter" är att direkt bojkotta tidningarna som skriver om det?

Jag tycker att det är sorgligt, rakt av, när massmedierna börjar hamna på samma nivå som Marmeladsara, 14, och hennes senaste nyheter.

Kommentarer
Postat av: bella

Jag är också sån där, väga vintern varje år, köp aldrig nya vinterkläder liksom i tron om att det ska bli sommar när man strejkar halvt naken!!Förresten, Tiger Woods var otrogen mot sin fru i 2 år.. Här i USA får man lite mer information haha.. De slängde upp ett voicemail från Tiger till en av de ALLA brudar som påstås ha legat med honom och 300 sms eller dylikt.. Vad ska man säga.. Stackars, någon!

2009-12-11 @ 21:04:35
URL: http://issie.blog.com
Postat av: mac

håller helt och hållet med!

Rubrikerna man kan se i expressen eller aftonbladet kan ibland vara skrattretande, och så korkade att jag undrar varför folk ens bryr sig!

2009-12-14 @ 23:58:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign|Dessan