Detta är min åsikt

Enligt en ny opinionsundersökning är Sverigedemokraterna nu större än både Centern och Kristdemokraterna samtidigt som dessa riskerar att hamna under 4-procentspärren.

Att ett parti med så starkt uttalad främlingsfientlig inriktning kan vinna mark i dagens samhälle är bara beklagligt. Något som dock gladde mig efter partiledaren Jimmie Åkessons debattartikel om islam och muslimer var att ett antal partimedlemmar avgick i protest mot ställningstagandet - ett ställningstagande de inte kände igen och absolut inte stod för.

Lite cyniskt måste jag fråga mig varför man överhuvudtaget idkar någon form av samröre med ett parti, än mindre faktiskt ansluter sig till dem, utan att reda ut vad partiet ifråga står för. En kort parentes bara.

Samtidigt som SD vinner mark ser vi hur smygrasismen breder ut sig i form av nedsättande kommentarer från Malmöpoliser och tjuriga gamla människor som naivt vidhåller att det minsann var bättre förr. Fler och fler unga dras in i kriminalitet och drogmissbruk.

Våldtäkter och grova misshandelsbrott ökar och tjänstemän i utryckningsposition blir attackerade med stenar.

Enligt SD är ansvaret helt och fullt invandrarnas. Åtminstone om man ska tolka deras partipropaganda som en normal människa och inte gå ned på knä framför Åkesson och tillbe honom. Man kan fråga sig hur denna ansvarsdelgivelse kan få medhåll. Det är skrämmande likt Nazityskland.

Samtidigt som jag tycker att det är sorligt att man beslutar sig för att stödja ett parti som på fullaste allvar påstår att våldtäkter, rån och misshandelsfall till övervägande majoritet utövas av invandrare, måste jag också ge en känga till idioterna som kastar sten på ambulanspersonal och brandmän under utryckning. Hur man sedan kan komma med kravet "vi vill ha fler jobb" är galet. Det finns jobb, folk har bara för höga krav, och att kasta sten på tjänstemän är knappast svaret.

Muslimerna är livsfarliga. Det är bara att titta på dem, hur de skriker på torgen, slår sina kvinnor, skjuter i luften och spränger varandra.

Svenskar är livsfarliga. Det är bara att titta på dem, hur huliganerna härjar på städernas gator och slåss och förstör, hur de super sig utom kontroll och självkänsla och kastar lock till soptunnor genom folks fönster, ränner runt på gatorna och söker bråk.

Vi är alla livsfarliga beroende på hur man vinklar det. Synd att rasisterna är för dumma för att förstå det.

Kommentarer
Postat av: Madde

Snygg degsign!

2009-11-17 @ 12:14:11
URL: http://madelenenilsson.blogg.se/
Postat av: A-palle

Som jag skrivit tidigare så är jag också rasist, tyvärr. Jag vill inte vara det, men baserat på mina erfarenheter så ställer "dom" till med för mycket.Det som däremot är totalt jävla tokfel är att så fort man säger att man vill minska invandringen så är man rasist. Så fort SD är på väg in i riksdagen så skapas det facebook-grupper osv som tycker att det vore demokratiskt att inte släppa in dom.Så fort någon säger något som kan vara rasistiskt, så ska det tryckas ner, det ska svartmålas och utfrysas. Och vad händer i så då? Jo, man är fortfarande rasist.Man kan inte bara hoppa på folk, för att de tycker nåt. Argumentera, diskutera, lyssna. Annars kommer man aldrig kunna påverka någons åsikter...

2009-11-21 @ 20:50:41
URL: http://apalle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign|Dessan