Den kommer!

Jag började känna av den igår på kvällen. Det började precis som det alltid gör, med en svag känsla av att något absolut inte stod rätt till. Senare under kvällen intensifierades känslan och jag började mer och mer närma mig ett bekräftande.

Någon hade placerat en successivt växande massa bak i munnen på mig. En massa som bredde ut sig, uppåt gommen och nedåt i halsen. Symptomen var än så länge ringa och manifesterade sig endast genom ett lätt obehag. Skurkarna som låg bakom det hela hade tänkt till ordentligt, verkade det som. Eftersom de inte vill ge mig allt obehag på en gång så höll de tillbaka lite, för att dra ut på mina plågor.

Under småtimmarna började något hända lite högre upp. En större grupp bakterier samlade sig i näsregionen och hindrade oskyldiga syremolekyler från att passera. De började kasta saker och upploppet var ett faktum. De som strömmade till gjorde att några inte fick plats. En del av dem pressades igenom till bihålorna, vilka snabbt fylldes till bristningsgränsen. De övriga som inte fick plats hade bara en väg att ta, och det var ut. Medan kriget pågick där inne kände jag att det var högst olämpligt.

Lite sömn skulle säkert göra susen. Vid uppvaknandet var det som att mina besökare tagit sig extrema friheter med min kropp. De var fortfarande kvar och den där växande massan i halsen hade blivit väldigt stor och manifesterade sig i form av svårigheter att svälja, skarp smärta samt rodnad i svalget.

Med vad som för stunden verkade vara en enorm kraftansträngning tog jag mig upp ur sängen och konstaterade att jag blivit misshandlad under natten. Allt gjorde ont. Smärtan gav dock med sig en aning under mitt tillpiggnande, men nu under eftermiddagen har den gjort lika många comebacks som Foppa, dock med skillnaden att den kommit tillbaka allt starkare.

Just nu kan jag inte ens bädda min säng. Den invaderande styrkan har tagit fullständig kontroll och slår ner mina rörelser som nordkoreansk militär slår ner regimkritiker. Mina ögon känns för stora för skallen och känns som att de brinner. Det betyder alltså att någon har gjort upp en lägereld där inne. Klart som fan att jag snorar, mina ögon smälter ju och rinner ut genom näsan.Svininfluensa, here I come! Men vad gör jag då? Jag kan inte missa mer i skolan. Jag får helt enkelt ge lärarna antingen en stor kyss eller gå fram och hosta dem i ansiktet. Undrar vilket som uppskattas mest.

Kommentarer
Postat av: Kia

Alla vet ju vems fel det är iallafall..

2009-09-20 @ 17:54:27
URL: http://kias.blogg.se/
Postat av: Anonym

Krya!!

2009-09-20 @ 19:42:23
URL: http://madelenenilsson.blogg.se/
Postat av: bella

Är svenskarna fortfarande lika rädda för svinflunsan? :) Lite som på film när jag ska förklara något " alla dör på slutet" kommer inte finnas en svensk kvar när jag ska hem o ska hälsa på haha! Krya på dig! :)

2009-09-21 @ 01:58:16
URL: http://bellstaff.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign|Dessan