Första inlägget

Välkommen till min nya, fina, blogg (haja ironin)! Det finns ju en del grejer i samhället som fungerar som perfekta irritationsmoment... så min första tanke när jag insåg att den småfåniga, men ändå fruktansvärt effektiva bloggvarianten, kunde vara något att avreagera sig med, var att skaffa en.
Jag tänker förmodligen inte nämna några namn i bloggen, i alla fall inte i negativa sammanhang, eftersom det kanske skulle uppfattas som att man hänger ut de människor som man eventuellt stör sig på. Man måste ju tänka på den "personliga intergiteten" i dagens samhälle. Så vi får väl helt enkelt se hur det blir.

Man har ju fallit för grupptrycket och skaffat en nu. Främst var det väl påtryckningar ifrån Josse att fler skulle skaffa en. Josse som för övrigt sköter sin blogg ypperligt, vilket kommer bli svårt att leva upp till, men jag ska göra mitt bästa. Sen måste jag bara säga grattis i efterskott till Ajje!

Jag och teknik... det fungerar inte. Den förbannade dumburken säckade ju ihop tidigare idag... jag kan inte fatta vad det är för fel på fanstyget. Ska prompt insistera på att inte starta efter att ha gått ner i viloläge, så man bara måste starta om den via reset-knappen. Jag tänkte ju bara spela ett litet tag. Så visst, OK, så långt kan jag ändå gå med, saker kan ju faktiskt gå fel. Så dumburken startas om och jag ska starta spelet. Spelet startar och jag ska börja lira online, och vad händer? Jo det är en massa kolsvarta streck över hela bilden.
Självklart uttalar jag en hel del väl valda, dock mindre snälla, ord. Så som följd av det faktum att det är omöjligt att se någonting, så stänger jag ner spelet för att starta om datorn - igen. Och vad händer den här gången då? Vad tror du?
Fanskapet hänger sig igen. Jag hatar datorer, och "hatar" är ett milt uttryck.

Men så är det, är man född under hålet mellan stjärnorna så får man ta det som det kommer. Kanske kan vara bra att sova nu, har ju trots allt prov på två (!!) religioner i morgon. Av någon puckad anledning fick läraren för sig att sätta två prov på samma gång. Smart. Båda tummarna upp!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign|Dessan