Lägga ner?

Känns inte som man får ut speciellt mycket av att bedriva verksamheten med bloggen. Jag funtar på att lägga ner det, förutsatt att ingen grovt motsätter sig det genom att skriva det i en kommentar. Är det så att någon inte vill att man ska lägga ner, säg till, annars blir det trist för er.

Provet i fredags vill jag inte prata om, det kändes ändå som att jag hade halv koll. Däremot tog det galet lång tid att skriva det, så man lyckades ju fixa till en sen ankomst på engelskan sen. Men men,  vad kan man göra? Jo, förutseende som jag är, så skickade jag ett mail till läraren dagen innan och sa att jag eventuellt skulle komma försent på grund av stort prov.

Mycket vila i helgen då? Nae, inte direkt. Bara idag har jag roat mig med att spätta upp 13 stora stenar på tomten på landet. Igår blev det bara två eller tre stycken. Och nu är sommaren på väg, det var ljust när jag gick hem från träningen, verkligen ljust! Och sommar betyder studenten, nu är det inte långt kvar.

Men som sagt, släng in en kommentar om ni av någon anledning inte vill att jag ska lägga ner. (Jag har ju naturligtvis en egen vilja, så jag kanske trotsar er ändå...?)

Kommentarer
Postat av: simme

Eftersom vad vi gör i livet återspeglar oss själva, lägger du ner bloggen kanske du börjar lägga ner andra saker! som kanske mot förmodan är viktiga!!!! DONT DO IT!!!!

2006-04-23 @ 23:42:35
Postat av: Micke

See where you're going with this. Värt att fundera på... men med min disciplin är det knappast troligt att det skulle hänga... men man vet aldrig. Ska fundera på det du...

2006-04-23 @ 23:56:41
Postat av: Josse

Blir förvånad över ditt "man får inte ut så mycket av att blogga". Blogga är min första och enda religion här i livet, en perfekt klagomur och en uppmuntrande vän i ett! :)

Men om du inte ser någon poäng i det så är det ju inte heller kul att läsa om du förstår vad jag menar.. Så se till att lära dig att se skönheten i bloggandets värld och fortsätt sen. Hehehe

2006-04-24 @ 15:26:04
URL: http://josseslivdel2.blogg.se
Postat av: Granberg

keep up the writing!

2006-04-25 @ 21:21:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign|Dessan