Mösspåtagning

Mösspåtagningen idag var ju kanon! Tog inte lång tid och så fick man se en helt ny sida av Börje och Kjell! Go for it! Riktigt skönt faktiskt. Innan var det förkrök vid "fontänen" som alla envisas med att kalla den. De som bott i området här vet att det faktiskt heter plaskdammen... badat där oräkneliga gånger. Det som lätt kan konstateras är att Eddie inte har någon som helst tolerans mot alkohol. Men å andra sidan, sitter man och halsar Tequila på morgonen till frukost får man faktiskt skylla sig själv.

Och ikväll är det Tegel som gäller. Vet inte riktigt vilka som ska dit, men den som vet kan väl dela med sig. Vi ses ikväll SA3B! Nåde den som inte kommer...


15.01

Fick nyligen veta att det kanske blir Hirschen istället. Jaha... vad är felet med Tegel? Vet inte om jag hakar in till stan, känns så pass onödigt. Dessutom vet jag inte om jag har remsa så att det räcker, eller pengar som räcker till inträde och allt sånt shit.
Det känns dock rätt trist om jag ska behöva sitta här ensam ikväll... men det gör inget.20.11 - Lurad? Eller vad händer?

"Ferban foo shoo!" Eller hur... som jag förstår det nu så lutar det allt mer åt att alla ska till Hirschen... Abbe ska dit, tydligen ska Angelica, Biggi och Josse dit också. Så det ser ut som att folk kommer att dras med in dit istället, lämnades mig kvar i min ensamhet. Riktigt så allvarligt är det inte, men det känns liksom fruktansvärt onödigt att sitta hemma om det nu skulle bli så; kunde lika gärna ha sagt från början att jag skiter i det och åker till landet istället. Men jag kan svära på allt jag står för att om jag hade gjort det så skulle det bli Tegel, bara för att det ska vara så. Lagen om tingens jävlighet.

Jag och Granberg kom överens om att han skulle ringa mig när han slutade, vilket är runt 22-tiden, och efter det skulle jag ringa Calle och säga hur det blir. Jag vettefan alltså... jag har inte hittat någon remsa så att det blir tillräckligt med stämplar, måste åka buss i morgon också. Vad jag har hittat är det ingen remsa här hemma med 12 stämplar kvar, minst.

Blir det så att det blir Hirschen för de flesta, och ingen ska till Tegel, så får jag väl dra igång typ Deep Impact eller Armageddon eller någon annan film som egentligen inte är bra...
Det spelar ingen större roll hur många som prompt ska till Tegel, bara någon annan från klassen drar dit så är jag på.

Börjar kännas som att man skulle kunna ha gjort någonting mycket mer kreativt av tiden... just nu är det liksom bara att sitta och vänta.

Blir det för jobbigt att sitta och bara vara så kan man ju alltid glädja sig åt skolans "VI HATAR ITEK!" - ramsa. Gång, på gång, på gång... riktigt skönt.


21.49

Ok, nu ser det ut som att det blir Tegel ändå. Emelie, gammal klasskamrat, övertalade Jessica och Anna, också gammal klasskamrat, att haka på dit. Vi försökte övertala Nimet, men det gick lite segt. Det får visa sig om hon kommer med eller inte. Calle är också på med ett gäng på 5 pers, så det kanske blir bra ändå. Ska se om jag kan dra med mig Granberg också. Det blir nog som sagt bra. Sent lät det väl bli. Uppdaterar vid första bästa tillfälle.
I vilket fall kommer jag hålla mig i skinnet, ingen tvekan om den saken.


01.24

Mitt i natten... hemma från Tegel. Fan, alla i klassen var ju typ där! G-Unit, Mr. All-out, Connwald och Steve-O. Några ur Calles posse var där också. Vet inte om Jessica, Anna och Emelie kom. Får se senare när man pratar med dem. Nimet ville i vilket fall inte komma, vilket var rätt trist. I och för sig gick hon ju inte miste om något annat än värsta ferban!

Skönaste på det haket var nog min och Calles konversation:
Jag: Var är resten av klassen?!
Calle: Vaa?!
J: Var är resten?!
C: Va? En gång till!
J: VAR ÄR RESTEN AV KLASSEN!?
Calle plockar upp mobilen ur fickan och säger: Tio i tolv!!

Det blir en pinsam sekund av tystnad, och sen kommer det igen: Eller vad då, hehe?

Så kan det gå med hög musik och alkohol. Men nu är det lasagne som gäller, galet hungrig, och sen TV resten av kvällen. Uppdaterar innan jag ska sova. To all you party animals out there: stay black, stay cool & trevlig Valborg!

Lam insats från SA3B: s sida måste jag säga. Trodde faktiskt att fler skulle dyka upp, men tji fick jag. Hoppas att ni som var på Hirsch hade kul, och att ni kom hem ordentligt!

Ett kort PS bara: Det som kan vara värt att nämna till den som har missat det: G-Unit - Jag, Mr. All-out - Calle, Connwald - Conny och Steve-O - Stephen...


02.37

Nu spelar det noll roll vad folk säger, det är fan sovdags alltså. Ska upp halv 8 i morgon, så jag vill gärna få sova lite i alla fall. Åker till landet, så jag kommer inte att skriva förrän tidigast på måndag. Så jag säger det igen: trevlig Valborg på er allesammans!

Natts!

Kommentarer
Postat av: simme

alla ska inte till hirshenkrishen
några ska till tegel säkert, kolla runt lite

2006-04-28 @ 18:01:18
Postat av: Josse

vaddå lam insats av sa3b? vi gjorde ju grejer, bara det att vi inte var på tegel..`?

neru, det där köper jag inte..

Trevlig valborg.

2006-04-29 @ 11:23:06
URL: http://josseslivdel2.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign|Dessan