Prov och skador

Då så, provet i svenska i morgon. Som tur är får vi skriva på dator, vilket är ovärderligt. Speciellt med skadan jag har lyckats få i handleden. Det är väl klart att en träning inte ska kunna gå helt felfritt? Börjar med att man värmer upp med super-duper-lätt sparring, utan skydd; och vad händer? Jo, man lyckas dra in en spark rakt på den hårdaste punkten på den andra killens armbåge med den allra mjukaste delen av min högra fot. Jätteont blev resultatet. Den är svullen och det gör ont att gå nu. Fan.
Lite senare, panikblockering. Sparken tar på min handled och trycker till den så att jag inte kan böja handen nu. Fan återigen. Hoppas bara att det ger med sig en aning.

Men, om det inte känns så vet man ju inte att man lever, så det är bara ett positivt tecken! Uppdaterar i morgon angående provet.

Förresten, har det dykt upp något nytt angående mösspåtagningen på fredag? Snälla, säg till mig!23.51
Snackade med Simme nyligen. Han reagerade på något i min blogg, i ett av inläggen där jag skrev att jag brukar få reda på allt sist, och efter att det har varit. Han frågade om jag kände mig utanför på något sätt och om det var något jag ville prata om. Riktigt schyst, Simme. Det är vad kompisar gör, ställer upp för varann! Uppskattas verkligen! Ingen annan har ju reagerat på det, eller i vilket fall inte visat någon respons på det i såna fall. Men det kändes i alla fall jävligt bra att se att någon faktiskt bryr sig! Tack för den responsen!

Men nu är det, oavsett vad man säger, sovdags. Hoppas bara att jag inte har lika ont i morgon. Just nu kan jag inte vrida på min högra hand mer än typ 1/5 varv... det känns verkligen inte bra alls. Bara jag inte har fått en spricka eller nåt sånt. Det visar sig i morgon.

Natts på er, allesammans..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign|Dessan