Skola, skola, skola...

Happ, då var det provet avklarat. Det känns ju bra. Däremot tänker jag verkligen inte spekulera i resultatet. Förra gången jag gjorde det var i matte och då kändes det som att det gick asbra, men slutade på 3 poäng över G. Det var inte speciellt hypat.

Än så länge finns det inget att klaga på, dagen har varit helt OK, trots att det var det där provet... egentligen var det tänkt att vi skulle redovisa en undersökning på psykologin i morse, eller ja... förmiddags (kl. 12). Det gick ju bra, för de 2 grupper som gjorde det. Min grupp var inte en av dem. Vi har kommit fram till att det definitivt inte går att göra någonting skolrelaterat under påsklovet, speciellt inte när det rör sig om sista lovet.

Kom faktiskt på en sak som jag är förbannad över nu... samhällsprovet på fredag. Vi ska hitta information till det sjävla. Provet är på Israel/Palestina, Iran och Irak. Frågan är vart man ska vända sig för de relevanta fakta? Läraren föreslog UI (Utrikespolitiska Institutet) som en kanonbra sida. Ta dig nånstans, var fan hittar du den informationen där? Det som står är geografiska fakta, fakta om statsskick och sånt trams. Det skiter väl jag i, det är inte vad jag vill veta! Inte kan man maila heller, snubben svarar liksom inte på veckor... men det är klart; vad har man mail till, det finns ju snigelpost?
Sen har vi det faktum att vi håller på med "nyhetsbevakning" också. Förbannat dumt tycker jag, det är ändå ingenting nytt från gång till gång (måndagar). Alla tar bara upp samma sak hela tiden. Jag och min grupp har om Rysslands och Kinas ställning i Israel/Palestina, Iran och Irak. Läraren påstår sig veta, notera veta, att det finns hur mycket information som helst på ryska ambassadens hemsida. Antingen så blåljuger han oss rakt upp i ansiktet, eller så sitter han och snackar i nattmössan. Få för f*n arslet ur vagnen och gå in på sidan och kolla innan du skickar oss dit! Det finns absolut ingenting! Sug på den karamellen!

Hädanefter hade jag tänkt försöka mig på att hitta "dagens upp/ner", i vilka jag ska försöka sammanfatta dagens höjdpunkt respektive "lågpunkt" (?)... samt om det har hänt något klockrent, att någon t ex har fällt en störtskön kommentar. Det brukar kanske inte hända så ofta, men varför inte hoppas?Jag vet inte om det tillhör bruket att man ska visa sina känslor i bloggen. Hur det än är så tänker jag göra det. Ser ingen större anledning att bara vräka ur mig hat när man kan vräka ur sig kärlek också. Frågan är då om det faktiskt är till någon större nytta, eftersom det faktiskt inte berör någon annan än mig. Men vafan, vi kör på. Dyker det upp något så kanske man nämner det...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign|Dessan