Skoltrött eller?

Åstadkommit något med samhällen?? Nej, ingenting. Det går inte, helt sinnessjukt. Jag vet inte var jag ska leta för att hitta informationen... skolavslutningen känns inte allt för långt bort, inte heller ovälkommen. Kan inte låta bli att erkänna, inte utan sentimentalitet, att jag kommer att sakna klassen efter studenten. Skönare klass får man verkligen leta efter!

Läste på Josses blogg nyss att hon har hittat hit till min blogg och länkat till den, vilket jag - tekniskt nedrustat som man är - inte har lyckats klura ur hur man ska göra. Men det visar sig. (Vet någon som läser det här kan du vara vänlig och lägga in en kommentar? Eller på annat vis berätta?)

Som sagt så kom ju studentmössorna idag. Vackra är dem, utan tvekan. Känn frihetskänslan när man tar på sig den!
23.02
Den som kom på hela idén med säsongsuppehåll i TV-serier borde helt ärligt skjutas. Vad är det för påtänd pundare som i sin extas kommer på att "jag vet, varför inte irritera folk och få dem att tappa intresset för det hela genom att vänta 4 månader innan vi fortsätter sända serien, när de ändå har glömt allt"? Jag hajar helt enkelt inte. Serien jag talar om är Invasion, som går 21.55 på 5:an. De snackade om att göra uppehåll med Lost på 4:an också, och hade de gjort det skulle jag fan ha gått bärsärkagång! Det är 5 avsnitt kvar! Hallå? Varför uppehåll?!

Men det som gäller nu är den förbannade samhällskunskapen. Det får gå som det går. Flyger det inte kan man alltid freestyla, det brukar fungera.

Nästa fredag är det mösspåtagning. Snacket går om att det är ett all-in med tankarna tillbaka i Estland som gäller, var vet jag inte. Vissa säger T-Centralens "Wannabe Tegel", andra säger "The Real Tegel". Det visar sig. Den som vet; let me know!23.37
Precis läst klart G-delen i samhällen. Det är inga som helst problem. Skrev ett ilsket, men ändå formellt och "vänligt" brev till samhällsläraren där jag beskrev mina tankar om att det hade varit smartare att han istället för att ge oss i uppgift att lära oss tre konflikter utantill, när vi bara behöver kunna två av dem - skulle ha sagt vilken som ska komma på provet, så fick vi välja den andra själva. Men men... som sagt så är han en av tidernas allra oklaraste personer, så det får visa sig om det får någon effekt.

Ett problem är dock att han måste läsa det för att kunna se det... och han är något galet seg på att svara på mail, så förmodligen svarar han någon gång i januari -07. Ska bli spännande att se vad han säger!

Men nu är det sovdags!

Måste bara säga, till Josses förtret och Simmes glädje, att DragonForce - Operation Ground and Pound är galet skön! Sorry Josse... men jag får inte ont i huvudet av den!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Måste bara kommentera din bild micke...
G-UNIT!!!

du är fanimej black inside ;)

2006-04-19 @ 20:30:28
Postat av: abbe

Måste bara kommentera din bild micke...
G-UNIT!!!

du är fanimej black inside ;)

2006-04-19 @ 20:30:31
Postat av: abbe

Måste bara kommentera din bild micke...
G-UNIT!!!

du är fanimej black inside ;)

2006-04-19 @ 20:30:31
Postat av: Abbe

Måste bara kommentera din bild micke...
G-UNIT!!!

du är fanimej black inside ;)

2006-04-19 @ 20:30:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign|Dessan