Sköt ditt jobb?

Skulle hämta ett postpaket efter skolan idag. Jag och Steve-O, eller Stephen, glider in på Metro i Centrum för att hämta ut det, och vad händer? Det står en tjej och väntar vid disken, men det är ingen i "mottagningen" på andra sidan. Hon som stod där såg liksom vansinnigt otålig ut, som om hon hade stått där hela dagen typ.
Vi står och väntar ett litet tag, men ingen kommer så vi skiter i det, har väl viktigare saker att göra än att stå där och vänta på någon som inte kommer?! Liksom varför ska man sköta sitt jobb? Public service, my ass. Får hämta paketet i morgon efter skolan istället. Lika bra det.
Och inte blir det någon träning idag heller. Den börjar 19.00, men jag stannar hemma för att plugga sam. Hur det går ska vi inte prata om, men jag har konstaterat att det är svårt att plugga till VG-, och MVG-delen. Man bör ha följt med ett tag med nyhetsrapporteringarna. Det går säkert bra, ska bara läsa svensk utrikespolitisk historia från 1800-talet till idag. Men det är lugnt! Annars freestyle!


Vill även lägga in en rättelse, engelskan är inte på 20 sidor. Det är om möjligt än värre, 28 sidor. Vilka tror hon att vi är? Vad tror hon att vi har att göra på dagarna egentligen? Ingenting? Är det vad hon tror så är det helt ärligt "up yours!". Men nu ska vi vara snälla. Inget förtal eller skitsnack bakom ryggen på folk.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign|Dessan