Slapp dag - hektiskt dag

Right, världens slappaste dag? Kanske. Föreläsning på historian med Tore Forsberg, fd SÄPO-anställd, t.o.m. chef för SÄPO. På filosofin var det liksom bara lite repetition. Så egentligen skulle man kunna ha skippat dagen... skulle inte har gjort speciellt mycket.

Men nu är det slappa förbi. Nu är det samhällskunskap som gäller resten av kvällen. Eventuellt.

Jag nämnde igår att jag skrev ett mail till Micke, samhällsläraren, och nämnde också att han inte skulle svara förrän någon gång i januari -07. Det verkar som det inte är helt omöjligt. Inget svar idag. Varje dag som går så kommer vi ett steg närmare min prognos.

Psykologi i morgon! Yes! Redovisa undersökning som är baserad på rimliga grunder. Eventuellt kan relevansen diskuteras, men det behöver vi inte gå in på...14.33
Blir nog en sen kväll idag igen. Kom precis på att vi fick en skön uppgift i engelska, bara att läsa ett fett häfte på ynka 20 sidor. Det är lugnt, inga problem. Om det inte vore för samhällen där det kan vara att föredra att ha något av ett hum om vad man ska skriva. Men det får låta visa sig.

Jag kan verkligen inte påstå att jag gillar detta lands klimat. Finns det något som är värre än att vakna upp, veta att det var störtskönt väder igår, hoppandes på det idag med, dra ifrån gardinerna och se att det bildligt talat vräker ner snöblandat regn? Förbannade skitväder! Tacka vet jag Australien... det är fan dit man ska dra sen.
Till råga på allt vaknade jag 07.45 i morse, tänkte "aj fan, det här är inte alls bra". Kollade på klockan som visade just 0745, och flög upp ur sängen. Väl uppe kom jag på att det inte alls var onsdag idag, att jag inte alls börjar 0810. Svor åt mog själv, nu var dagen förstörd också. Fan man blir ju rent av neurotisk av att gå i skolan...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign|Dessan