Vad är livet utan freestyle?

Redovisningen på engelskan gick ju som smort, allt tack vare lite hederligt freestyle! Satt visserligen uppe till strax efter 00.00 inatt med det, men det blev ändå en hel del improv. Men, vad är livet utan det?

Dagen idag måste, utan någon som helst tvekan, ta plats på top-5-listan över sega dagar. Jag kan inte minnas när jag var så galet trött förut. Drömtydningen var som att sitta och försöka bräcka en sömntablett, nästintill omöjligt att hålla sig vaken. Men nog fasen så gick det! Allt går med vilja. Apropå sömntablett så ska jag ge mig på att dra en och försöka hålla mig vaken, bara för att se att det faktiskt är möjligt.

Satt på religionen med Calle och Oscar och var nostalgisk med minnen ifrån Estlandsresan. Helt sjukt kul. Vi kom fram till att det inte är mänskligt att hinka bärs och Crystal, och en hel del annat också för den delen, som en turstig elefant hinkar vatten. Det finns ingen människa som ser lika dragen ut som den killen... eventuellt Calle när han har kört sitt race med all-in låångt bakom sig. Minnena lever kvar länge.

Det finns dock en sak jag bara inte kan släppa, och det är det faktum att samhällsläraren envisas med att vara den allra oklaraste person på denna jord. Vad är det som skulle vara så svårt med att faktiskt säga vad det är exakt vi ska kunna, eller åtminstone ge oss bra sidor/källor att hitta informationen på? Kan det helt ärligt vara så helvetiskt svårt? När man ser hur han har hjälpt oss, och inte minst när det gällde Projektarbetet, där vi på hela kursen kanske hade 6 möten (max), så leder det en oundvikligen att tro att det omöjligtvis kan vara svårt att vara lärare? Det är ofattbart irriterande.

Dagens ljusglimt, förutom Estlandsminnena, var att studentmössorna kom idag, och att overallerna kommer i morgon. Halva SA3B hade sin egen mösspåtagning utanför huvudentrén, in your face Tibble! Dagens andra ljusglimt var på lunchen. Det var nån skum sörja som kallades kycklinggryta, vet dock inte om jag vill hålla med om det. Granberg kommer och sätter sig vid bordet, han har tagit av "grytan" och frågar Calle om det är gott. Calle har inte ens tittat åt "grytans" håll, utan kör på med pasta och ketchup, varpå Granberg inser det och det blir en smått pinsam känsla i någon sekund innan Biggis börjar garva. Svårt att förstå om man inte var där.
VId samma lunch remenissade jag och Albert om högstadietiden i Näsbydal... det skedde en del sköna grejer där, man var väl inte en ängel direkt...

27 skoldagar kvar nu! Snart...


Kommentarer
Postat av: Eddie

Fett många inlägg, jag har bara 2 fan

2006-04-19 @ 18:58:45
URL: http://eddiblogg.blogg.se
Postat av: Abbe

HAHAH!! fan va kul o läsa folks bloggar..
7-9B var härlig tid..hahaha:D

Keep up the good work med bloggen!

2006-04-19 @ 20:22:40
Postat av: Granberg

word!

2006-04-19 @ 20:39:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign|Dessan