Opererad

Idag blev jag opererad. Fick en otäck leverfläck/födelsemärke, eller vad ni nu vill kalla det, borttagen. Den hade av oförklarlig anledning börjat växa och ömma och ändra färg och ha sig, sådär otäckt som man inte riktigt är bekväm med. Så jag gick till husläkaren imorse, fick tid kl 15 och vid 1530 ungefär var den borta. Skickades på provtagning för att se att det inte var något malignt eller sånt skit. Det vill vi inte ha. Men nu slipper jag den mer. Hooray. Glädje.

Jag känner mig förresten glad. Jag vet inte varför, men jag tänkte härom dagen igenom vad det är jag egentligen är tacksam för i livet, och kom fram till att det är rätt mycket. Riktigt mycket som man inte tänker på, som man bara tar för givet. Tänkte även på vad det är jag inte vill ha eller vara, och vände det till motsatsen och såg då motsatsen till det jag inte vill: alltså vad jag skulle vara ute efter, hur jag vill att mitt liv ska vara. Interesting, indeed.

Så nu är det bara att börja sträva. Ingenting med att försöka. Att försöka är att misslyckas med heder. Här ska göras.

Snart åker jag tillbaka till kasern igen. Hoppas bara mitt knä håller. It better. Nu kommer det dröja ett tag till nästa ledighet också, ungefär tre veckor. Wish me luck. På återkommunicerande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign|Dessan