Sucks

Att vakna idag sög. Jag var jättetrött och hade ont i fötterna. Att gå upp idag sög ännu mer. Att gå på morgonen sög om möjligt ytterligare. Det hade torkat i mina skavsår så huden stramade som fan när jag gick, vilket resulterade i enorm smärta. Jag kunde knappt gå.

Såret på knät såsar en massa fortfarande... orka gå runt med kompress på hela tiden för att inte kladda ner kläderna. Orka gå runt med M/90-kängor en hel helg med massiva skavsår. Orka.


Jag kollade på min statestik för igår också. Den såg rätt så dyster ut. Två besökare. Att jag sitter och skriver vad jag tycker och tänker må fungera ventilerande för min del, men det känns inte som att det är värt det när det nästan inte är någon som läser. Jag känner att det är nästan helt värdelöst.


Jag kommer att fortsätta skriva, men det blir naturligtvis inte lika inlevelsefulla inlägg om jag inte känner att det når någon. Jag älskar att skriva och det har jag alltid gjort. Jag hoppas att jag fortsätter älska skrivandet. Har ni några ni känner att ni vill tipsa om bloggen så får ni gärna göra det, det vore kul att få upp besökssnittet över tre.


Jag tar en paus till nu ett tag... i alla fall över helgen och kanske början av nästa vecka. Händer något intressant kanske jag lägger upp det. Vi får se.


Kommentarer
Postat av: Eddie

Ah fan skavsar suge riktigt....fan sa nar ni lirar inlines ar det, patrik du och tvillingarna som kor? Wille?

2008-05-17 @ 22:11:47
Postat av: Micke

Aa, jag, Wille, tvillingarna, patrik och några till helt random people :D

2008-05-18 @ 20:30:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign|Dessan