Thumbs up!

Jag valde att ta en promenad idag, för att se om det kunde göra mig piggare och lugna mitt oroliga hälsotillstånd. Jag misslyckades digert med båda målen, men det hör inte hit.

I värmen valde jag också att ta av mig på överkroppen. Visst, jag är blek och reflekterar ljuset bättre än en spegel, men man måste ju börja någonstans, eller hur?

När jag går förbi bussgaraget åker en buss förbi och jag ser att bussföraren tittar på mig. Han sträcker ut armen och gör tummen upp åt mig. Vad i helvete? Jag såg mig om för att förvissa mig om att det inte var till någon annan. Ingen syntes till.

"Hände det där?" undrade jag. Det var helt klart märkligt och jag visste inte hur jag skulle reagera. I was in a state of shock.

Vidare kan jag undra om folk faktiskt tror att bara för att jag har solglasögon på mig så betyder det att jag inte ser att de tittar på mig. Det måste vara min oemotståndliga kropp som drar till sig blickarna. Min kropp som jag själv inte direkt är nöjd med, men tilltalar det andra så är det väl fine.

Jag säger som förra året: antingen är det faktumet att jag är vit som ett spöke, eller så är det något annat.

I aim to please.

Kommentarer
Postat av: emilyyy

hahahaha.

thumbs up!

2009-05-31 @ 12:28:21
URL: http://emilyyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign|Dessan