Am I evil?

Jag tror att alla någon gång varit med om vissa attribut hos någon som gör denne svår att ta på fullt allvar. Detta, eller dessa, attribut behöver inte nödvändigtvis vara av bestämd art, utan snarare kan de variera både i omfattning och i sättet de manifesterar sig.

En del attribut är fullständigt omedvetna, många smackar exempelvis när de äter eller tuggar tuggummi. Detta smackande verkar inte bekomma någon i min omgivning, men jag blir galen av det.

En del attribut är svåra att komma ifrån. Ursprung är ett av dem. Norge är ett attribut som av oförklarlig anledning gör att jag inte kan lyssna utan att vilja gå därifrån. Jag är en otroligt hemsk person, jag vet. Enough said.

På tåget hem blev jag bryskt påmind om ett fysiskt attribut som höll på att knäcka mig. En kvinna sätter sig snett framför mig. Jag lägger inte märke till något speciellt förrän efter ett tag. Detta var nog tur, annars hade jag förmodligen varit tvungen att byta vagn.

Jag lät min blick snabbt svepa över hennes ansikte. Utan att tänka på det såg jag ut genom fönstret. Då slog det mig. Fisk. Hon såg ut som en fisk i ansiktet. Väldigt, jätteöppna ögon och en putande mun. Jag var tvungen att fortsätta titta ut genom fönstret för att inte avslöja vad som hände i mitt magiska lilla huvud.

Våldsamma skrattattacker försökte ta sig ut och ögonen tårades. Andningen ville skena och var, trots stora ansträngningar, mycket spasmisk. Jag lät framtänderna sjunka in i underläppen och lyckades till slut kuva reaktionen.

Jag kände mig som en hemsk människa och det dåliga samvetet smög sig på, men jag kunde verkligen inte sluta skratta. Väl av tåget var jag tvungen att torka mig i ögonen. Jag skrattar fortfarande när jag tänker på det.

Jag skulle bli hemskt kränkt om någon skrattade åt något jag inte kan rå för, samtidigt sitter jag här med detta facit i hand.

Jag har sagt det förut: jag är dubbelmoralen personifierad.

Kommentarer
Postat av: Simpen

Äsch, gräm dig inte över det. Ett gott skratt förlänger livet, och hur som helst kan man inte förvänta sig att man får se ut utan att det får konsekvenser. :D

2009-10-27 @ 21:09:11
Postat av: Robin B.

Jag skrattar av att se det framför mig.. Welcome to the dark side!

2009-10-27 @ 23:53:30
URL: http://misterb87.blogspot.com
Postat av: Nadia Hagberg

Jag tycker att alla människor ser ut som djur om man kollar riktigt noga. Personligen ser jag oftast ut som en mulvad. Fast hellre det än en fisk!

2009-10-29 @ 21:33:29
URL: http://nadiaahagberg.blogg.se/
Postat av: bella

Det är underligt det där vad mycket fuffens man har för sig där innanför pannbenet ändå :) Något Halloween firande för din del ? ( ny blogg btw )

2009-10-31 @ 06:49:03
URL: http://issie.blog.com
Postat av: Madde

Mindre roligt att likna en fisk..Ändå så är det tydligen något som alla brudar eftersträvar!..Putmun och stora ögon..Suck..2009-11-03 @ 10:33:02
URL: http://madelenenilsson.blogg.se/
Postat av: Dessan

Hej! Vilken otroligt bra blogg du har!

Tror du skulle behöva piffa upp din bloggdesign lite ;) Bara för att du är så grymt bra på att skriva så tänker jag ge dig en beställningsdesign alldeles gratis, om du vill såklart. Kika hur du gör för att beställa och skriv "från mickesirritationsmoment" eller nått.http://thegreatpassion.blogg.se/design/category/bestall-design.html

2009-11-03 @ 15:05:20
URL: http://thegreatpassion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign|Dessan