Astronomiska funderingar

I morgon väntar det absolut bästa som finns, nämligen uppstigning absurt tidigt. Målet för morgondagen är Jönköping och Nordic Rail-mässan - en internationell järnvägsmässa. Det låter kanske inte intressant för gemene man, och ärligt talat känner jag mig inte det minsta motiverad att åka. Jag tar dock och sparkar mig själv i arslet och tvingar iväg mig. Det blir bra så.

Jag ska alltså stiga upp halv fem, ta första tåget som går 05.14 in till huvudstaden för att sedan bila 34 mil söderut. Glada tider, helt klart. Och här sitter jag och nästan somnar. Också glada tider.

Jag gissar att mässan kommer att leva upp till titeln "Min värsta mardröm" med alla människor, så jag åker dit förberedd till tusen. Samtidigt vet jag att det inte gör någon nytta eftersom väl där kommer jag känna ångesten och fobin för folkmassor sätter in.

För övrigt har jag en fråga: hur kan månen bli precis halv? Jag har alltid trott att månen hela tiden skuggas av jorden och därför har jag inte fått det att gå jämnt ut. Nu har jag dock börjat tro att det har att göra med att solen lyser på den precis från "sidan" och därmed får den upplysta delen att se ut som en halvcirkel. Däremellan skuggar jorden månen, vilket gör att den får formen av en skära. Har jag rätt?

Jag står dessutom inför en del prioriteringsbekymmer. Jag hatar att prioritera och framförallt att prioritera bort saker jag faktiskt tycker om. Nu är det träningen som står i centrum. Jag mår så otroligt bra när jag tränar, alla bekymmer försvinner och jag tycker det är kul. Problemet är tiden det tar, tid jag allt oftare känner mig tvingad att lägga på skolan.

Tänk så skönt det skulle vara om man slapp ha ett liv, om man kunde vinna hundra miljoner och bara dra sig tillbaka.

Kommentarer
Postat av: Cristian

Haha, är det såna funderingar du har om kvällarna? :)2009-10-10 @ 18:28:48
URL: http://ichris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign|Dessan