Råttor

Frågar man mig vad jag tycker om trender är svaret ganska troligt bara en trött blick och en lätt suck med huvudet något på sned. Samma reaktion får man om man frågar mig vad jag tycker om råtthundar, populärt även kallade chihuahuas.

Jag kan inte för mitt liv förstå hur man tänker när man köper en sådan. Personligen vill jag inte ha en hund som när den skäller trycks bakåt av sina egna ljudvågor. Jag vill inte ha en hund som kan gömma sig i mina skor eller som jag kan råka trampa på eller sätta mig på för att jag faktiskt inte ser den.

Folk får naturligtvis göra som de känner, mina preferenser är knappast lag, något som kanske är tur. Jag förstår bara inte, vad är det med att skaffa en liten äcklig råtthund för att det är trendigt? För att sedan bära runt den i en liten "doggy-bag". Absurditet.

Tacka vet jag riktiga hundar, typ mastiff, något konkret och något man definitivt inte bara missar. För att den hunden ska kunna gömma sig i mina skor måste jag specialbeställa. Då är jag nöjd. Jag tycker det borde finnas en lag om att man bara får ha hundar som klassas som riktiga hundar, med en mankhöjd över ett visst mått, eller en viss lägsta tjänstevikt.

Kommentarer
Postat av: paragrafryttarn

Tack tack för välkomnandet. :)

2009-10-12 @ 19:50:06
URL: http://paragrafryttarn.blogg.se/
Postat av: Cristian

Haha, de ser faktiskt ut som små råttor.

Dessutom så måste man vara en bimbo-a'la-paris hilton, homosexuell eller väldigt osäker för att skaffa en sån hund. Haha.Ouh. Tänk att en bild på en macka kan bli så fin. Haha.Serien "Flashforward" har inte haft premiär i Sverige än, men har hört att den kommer till TV4. Det har sänts 3 avsnitt i USA. Och jag följer dem med spänning. Orkar inte vänta på Sverige. Haha.

2009-10-12 @ 21:02:11
URL: http://ichris.blogg.se/
Postat av: bella

För bra jävla längesen skrev jag ett inlägg i likhet med detta, helt sant, det är tragiskt.. Ne min lilla amstaff blandning är tillräckligt mycket hund! Och min katt är tamigfan större..Och Tack förresten.. Det läker, och det kliar..

2009-10-12 @ 21:55:12
URL: http://bellstaff.devote.se
Postat av: Nadia Hagberg

Om jag hade haft en sådan hund tror jag helt seriöst att jag skulle tappa bort den!

En sån liten och tunn krabat skulle försvinna snabbare än mina nycklar har en tendens till att göra!

2009-10-18 @ 21:25:42
URL: http://nadiaahagberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign|Dessan