Skottpeng

Jag upphör inte att förvånas över människor och deras påhitt, samtidigt som jag gång på gång slås av dessa påhitt och hur dumma de är och det konsekvenslösa tänkandet bakom. Motsäger det sig själv? Mycket. Är det förvånande när det kommer från mig?

I går morse på väg till tåget såg jag att någon eller några hade krossat en ruta i en busskur intill järnvägen. Medan jag passerade kuren tittade jag på det krossade glaset och skakade på huvudet.

När jag i morse gick till tåget såg jag att samtliga rutor i ovanstående kur var sönderslagna. Jag tittade på de stora mängderna krossat glas på marken och kände en överväldigande känsla. När jag sedan kom upp på perrongen såg jag att samtliga rutor i en av kurerna där också var krossade. På enda sidan låg en massa sten. Jag tittade på stenen och konstaterade att den eller de som gjort detta hade plockat makadam från spåret.

Vänd mot glaskrosset gav mitt ansikte ifrån sig ett omisskännligt uttryck. Ett ansikte fullt av hat och oförståelse tittade mot en naken stålram, medan folk såg åt mitt håll.

Jag förstår inte vad det är för fel. Visst kan man känna någon form av missnöje gentemot samhället, men låt oss ändå tänka lite på konsekvenserna av det vi gör. Finns det inga andra sätt att göra sig hörd än att lämna ett anonymt märke som folk bara blir irriterade av?

Jag tycker det skjuts för lite i det här landet.

Kommentarer
Postat av: Louise

Allt bra? :)

2009-10-02 @ 10:34:59
URL: http://marcusfliickaa.blogg.se/
Postat av: Madde

Om du träffar Robin så ge honom en kram ifrån mig!

Detsamma gäller han till dig.. :)2009-10-02 @ 13:10:37
URL: http://madelenenilsson.blogg.se/
Postat av: bella

Vet inte riktigt hur många gånger jag har tänkt på samma sak haha.. Ett oräknat antal gånger.. Man skäms faktist, kanske jag som har blivit gammal men några guns i handväskan och sätta sig bakom en bänk nånstans så får vi kanske slut på eländet ? Eller vad tror du ? :)

2009-10-05 @ 08:08:17
URL: http://bellstaff.devote.se
Postat av: Madde

Nu när jag läste ditt inlägg! Jag förstår inte nöjet med att krossa rutor och bete sig som fan?!

Man blir ju bara irrietard..

Tips.Kolla på Inlåst på torsdagar..Det var ruskigt bra!2009-10-06 @ 11:06:22
URL: http://madelenenilsson.blogg.se/
Postat av: Robin B.

Det krossade glaset var överallt när jag skulle åka.. Det var några som försökte "bygga upp" det igen. Men de sparkade iväg bitarna lika fort..

2009-10-06 @ 17:15:46
URL: http://misterb87.blogspot.com
Postat av: mac

jag är också trött på alla idioter, hörde tex. på radion att folk kastat sten mot utryckande brandbilar, vad i helvete?! måste dem ha poliser med sig för att kunna göra sitt jobb och släcka bränder och rädda människoliv?jag är ingen profet, men jag kan ändå ganska säkert säga att människan kommer att bli sin egen undergång, med tanke på hur snabbt världspopulationen stiger och naturresurser försvinner.och hur korkade alla är. det kan inte sluta bra

2009-10-10 @ 20:56:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign|Dessan