Mognad

Många gånger under min uppväxt har jag funderat på om jag har stått på en annan mognadsnivå än många av mina medmänniskor i samma ålder. Många gånger har det känts som att det varit ljusår mellan "mig och dem", medan jag ibland känt mig väldigt nära dem.

Denna fundering grundar sig i en hel del olika saker, men främst på att mitt sätt att se på saker under en stor del av livet har varit annorlunda är den gängse uppfattningen i min omgivning.

Nu undrar jag om butikskedjor upplever samma sak. Kraven på en nystartad butik är idag oerhört höga. Man måste leverera snabbt och dessutom vara konkurrenskraftig samtidigt som man faktiskt tjänar pengar. Men hur är det med kedjor som funnits i evigheter, kedjor som har sin ekonomiska situation säkrad?

Står dessa också på olika mognadsnivåer? Är deras mognadsnivå beroende på målgrupp? Finns det något som definitivt bestämmer att något ska gälla?

Här har Teknikmagasinet gjort helt rätt och visar på mognad när de vågar använda bindesträck i en annons, medan Stadium här nedan visar på bristande mognad med en tidstypisk särskrivning. Dessutom skapar denna särskrivning kontroverser och frågetecken: vem är Dag? Varför gäller hans priser? Hur många priser har han? Varför ska det vara mellan hans priser?Frågorna är många och svaren är få. Kanske är det helt enkelt bäst att inse att Dags ord är lag.


Kommentarer
Postat av: Palle

Att TM äger har vi ju redan dock konstaterat :)http://www.aftonbladet.se/debatt/svardirekt/article6323980.ab

2010-01-24 @ 17:17:09
URL: http://apalle.blogg.se/
Postat av: bella

haha.. Tänk om jag kunde formulera alla mina tankar och funderingar sådär bra.. Istället går man igenom allting i huvudet tre gånger och sen glömmer man bort det.. Hoppas du haft en bra helg! :)

2010-01-24 @ 18:49:23
URL: http://issie.blog.com
Postat av: Cristian

Haha. Vi på teknikmagasinet är ju lite "bättre" vettu väl? ;)

2010-01-26 @ 02:35:28
URL: http://ichris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign|Dessan